Even voorstellen.

Ik ben Talina, 38 jaar en geboren en getogen in Papendrecht. Ik ben de trotse moeder van een zoon (9) en 2 dochters (4 en 2).

Ik ben reeds 15 jaar werkzaam als docent, mentor, decaan en coach in het voortgezet onderwijs. Het contact met mijn leerlingen en het gevoel dat je echt iets voor ze kan betekenen, is mijn grootste drive! Helaas zie ik steeds vaker gebeuren dat leerlingen tegen problemen aanlopen op school, met alle gevolgen van dien. Daarom ben ik, naast mijn werk op school, dit bedrijf begonnen. Zodat ik nog meer kan betekenen voor kinderen die net dat beetje extra nodig hebben.

 

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van leerlingen, er is geen mooier gezicht dan een leerling die eindelijk succes-ervaringen mag meemaken. 

Als moeder van een zoon met TOS (taalontwikkelingsstoornis) weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen echt "gezien" worden en begrijp ik de frustratie die kan ontstaan wanneer er voor het kind geen passende begeleiding op school of thuis wordt geboden. 

Als moeder begrijp ik als geen ander de "struggle" van de drukte van de dag; werk, het huishouden, kinderen brengen/halen naar de verschillende hobby's en dan wordt er van school ook nog verwacht dat je tijd en ruimte hebt voor het begeleiden van het huiswerk van je kind.  Terwijl je de tijd die je “over” hebt liever besteedt aan het doen van leuke dingen met de kinderen. Ik geloof daarom in de kracht van Jij!. Kinderen worden begeleid en ondersteund op professionele wijze en ouders kunnen weer "gewoon" ouders zijn.